Lillevangsvej 88, 2670 Greve
+4529631667
Preben@greve-btk.dk

4 guld ved UDM

4 guld ved UDM

Til Danmarks mesterskaberne i Virum for ungdom blev podiet fyldt godt ud af Greve spillere. 4 guld, 1 sølv, 1 bronze var det positive resultat efter weekenden. 6 spillere deltog og det gør præstationen super vild når man måler pr. spiller og metal der kom med hjem.

Spillernes præstationer:

Aslan Milberg:

Debuterede med flot pulje sejr i drenge single inden han røg ud til hjemmebane favoritten Emil Hasselbalch. Doublen blev spillet med makker fra Roskilde og her var modstanden for stor.

Laura Weng:

Havde hårde modstandere i både pige og Junior rækken. Formået at presse alle modstandere, men det var desværre ikke nok til at gå videre. Til gengæld var der forventninger i double, men her ramte en ægte off-dag for det topseedet par i pige. Det blev til bronze, men kunne godt have ønsket mere, men det sidste sæt blev ikke vundet i semifinalen.

Nicklas Boldt:

Klubbens 2. divisions stjerne støvede battet af i u21 single og double. Nicklas taber efter en god kamp til den senere nummer to i kvartfinalen. Doublespillet var eminent og her var en gammel kending tilbage i Greve trøjen. Barndomsmakker Patrick Skarsholm teamet op og fejede alt modstand af vejen. Nicklas viste stor styrke og guldet var aldrig i fare.

Andreas Kongsdal:

Holder sin seedning og mangler kun to bolde fra, at gå i semifinalen i Drenge. Det var en tændt Andreas, som havde fået selvtillid og denne blev brugt til at gå i 2 finaler. Den første blev tabt fortjent til det topseedet par i drenge double, men gejsten var der stadig. Mix double finale i pige/drenge blev det til guld, hvor Andreas fik gevinst for sit gode spil med makker Filippa Mickelborg.

Patrick Skarsholm:

Ungdomslegenden er vendt tilbage og lagde Virumhallen ned med mange gode dueller. Med makker Nicklas Boldt var der ingen chance for at guldet skulle gå til andre i hallen. I single blev historien ”næsten en anden” bagud 3-0 i semifinalen måtte Patrick grave dybt og finde rutinen frem. Sidste sæt blev vundet med 2 bolde i syvende sæt. En lettet spiller kunne derfor møde sidste års finalist Theo fra Virum. En spiller Patrick har mødt adskillige gange. Kampen blev beviset på at fysisk grund træning betaler sig. Patrick leveret en sikker sejr hjem og guldet kunne fejres.

Filippa Mickelborg:

14- årige Filippa blev dagens topscorer med 2 guld og en bronze. Pige double endte med en bronze, selvom målsætningen var højere. Skuffelsen var vasket væk og battet var klar til første finale i pige single mod topseedet Sally Lou fra Virum. En spiller Filippa kender alt for godt fra indenlandske og udenlandske kampe, og hvor det ikke før er blevet til sejr. Lækkert spil gav 2-0 føring, men den blev sat over styr og coach Louise måtte tænke taktisk. 2-2 i sæt bagud 7-4 og nu var det tid til Filippa show. 2 min. senere var det hele vendt på hovedet. 10-7 føring til Filippa men dramaet forsatte indtil 10-9, hvor Filippa kan råbe ”yes” og fuldt fortjent kalde sig Dansk Mester. Sidste finale var også weekendens sidste runde med finaler og her blev Filippa Danmarks mester med Andreas Kongsdal. En finale kamp, hvor de to partnere bakkede hinanden op og udfaldet aldrig kom i fare, da begge var on fire.

Det har været skønt at se, at træningen bærer frugt og vores hårde arbejde belønnes. Tillykke til alle som er med til påvirke/træne de unge mennesker i Greve hallen.

Hilsen træner teamet.

Info: 108 trappetrin skal man gennemføre for at nå til toppen af Greve hallen og ned igen, De kyndige bordtennisspillere træner tre gange om ugen cirka i 44 uger, plus de diverse lejre, kampe og stævner. 4 år senere har man nået 57024 trin og metal til klubben. Den ældste ungdomsspiller har besøgt trappetrinene 2640 gange for at opnå guld. 1 trin skal der til for at stå på podiet til det mest prestigefyldte stævne i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *