Lillevangsvej 88, 2670 Greve
+4529631667
Preben@greve-btk.dk

Drenge Div.

Drenge Div.

Drengeliga i Dansborg Hallen…

Begge vores drengeliga hold var i Hvidovre til samling. Brøndby (Drengene) havde en enkelt kamp, imens Greve (Pigerne) havde to kampe. Vores Drenge vandt 9-5, men var i problemer med Roskilde, som virkelig pressede os, så stor kredit til dem. Vi fik dog sejren og 3 point på kontoen og nr. 1 i vores kreds efter to kampe. Pigerne var på en svær opgave mod et stærkt OB hold. Der var mange tætte, lige og spændende kampe men de tippede deres vej mange gange. Vi var nede 6-4 inden sidste runde, hvor pigerne får vendt tendensen og tager 3 ud af de sidste 4, hvor især Laura skal fremhæves for en vanvittig god sejr med OBs førstemand. 7-7 og golden set skulle i brug allerede i første kamp. Valget falder på Marie og hun viser nerver af stål og kørte den hjem stensikkert 11-3. Vi får derfor 2 point ud af anstrengelserne og en 8-7 sejr. I kamp 2 var Gladsaxe modstanderen og pigerne viste simpelthen, at de lige havde et gear mere. Der var flere tætte kampe i femte sæt. Men sejren var aldrig rigtig i fare. Den ender 12-2. Ubesejrede indtil videre, men næste gang møder vi hinanden, så der kommer et af holdene til at bryde den stime

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *